Henri Lloyd True to the sea

Kaikki alkoi mereltä vuonna 1963 ja Henri Lloyd on pysynyt uskollisena merta kohtaan siitä lähtien. Henri Lloydin perustaja Henri Strzelecki tai ”Mr Henri” millä nimellä hänet myöhemmin opittiin tuntemaan, tiesi innokkaana purjehtijana siihen aikaan sadetakkeina käytettyjen epämukavien ja raskaiden öljykangastakkien ongelmat ja ymmärsi tämän vuoksi heti 1960-luvulla kehitetyn Bri-Nylon -kankaan mahdollisuudet. Tämä sai Mr Henrin perustamaan oman korkealuokkaisia sadeasuja valmistavan yrityksensä.

Mr Henri oli edelläkävijä purjehdusvaatteiden suunnittelijana sekä uusien materiaalien hyödyntäjänä. Tänään Henri Lloydin purjehdusvaatteita käyttävät niin purjehdusammattilaiset kuin innokkaat harrastajat ympäri maailman.Henri Lloydin fashionmallisto sai alkunsa 1980-luvulla Consort Original –purjehdustakista. Milanolainen skootterijengi otti vuonna 1984 ”univormukseen” Timberlandin purjehduskengät, Levi´s 501 –farkut ja Henri Lloydin Consort Original –purjehdustakin. Takki oli alun perin suunniteltu vuonna 1965 merellä käytettäväksi, mutta siitä syntyikin katumuoti-ilmiö, joka pyyhkäisi yli Euroopan.

Henri Lloydin merihenkisistä vaatteista tuli nopeasti suosittuja muotitietoisen nuorison keskuudessa. Tämä purjehduskäyttöön suunniteltujen vaatteiden yllättävä ”syrjähyppy” muotimaailmassa synnytti uuden haaran Henri Lloydin tuoteperheeseen – fashionmalliston. Nyt Henri Lloydin lifestyle –mallistosta löytyvät sekä miesten että naisten vapaa-ajan vaatteet ja niitä myydään niin Australiassa kuin Suomessakin.

Tutustu verkkokauppaamme: henrilloyd.fi/

Tilaa Esite!